Fiul Valentinei Pelinel a împlinit cinci luni! Ce tort i-a făcut vedeta

8 noiembrie 2016 20:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sărbătoare în familia Valentinei Pelinel! Deşi s-a retras din viaţa publică, aşa cum a promis imediat după ce a devenit mămică, vedeta mai dă câte un semn pe reţeua de socializare. Mândră de bebeluşul ei cu ochi albaştri, fostul fotomodel îl aniversează în fiecare lună. Acum, celebra lui mamă i-a comandat un alt tort frumos colorat, care i-a atras imediat atenţia bebeluşului.

Milan Cristian, băiețelul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, a împlinit cinci luni şi s-a bucurat din nou de atenţie. Cu ocazia aceasta, vedeta i-a comandat un tort cu personaje din desene animate și a împărtășit bucuria cu toată lumea pe pagina ei de Facebook. Fostul fotomodel l-a răsfățat pe Milan Cristian cu un tort din marțipan, pe care a scris numele bebelușului poznaș și lunile pe care le împlinește.

"Tortul lui Milan Cristian, alias bebelus poznaş. #5luni#binecuvântare#fericireasupremă #ochialbastri #sarbatoare", au fost cuvintele care descrie cel mai bine starea în care se află frumoasa vedetă. i.

Valentina Pelinel a născut la 8 iunie şi nici până acum nu a făcut publice imagini cu băieţelul ei. Fotoreporterii Click! au surpins-o în această vară pe plajă pe blondă cu bebeluşul în braţe.

Mai multe