Fiul Zinei Dumitrescu vrea să incinereze trupul neînsuflețit al creatoarei de modă?

29 martie 2019 13:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ipoteză controversată în cazul morții creatoarei de modă Zina Dumitrescu. Acuzat în nenumărate rânduri că și-a abandonat mama într-un azil de bătrâni, fiul Zinei pare hotărât să incinereze trupul neînsuflețit al creatoarei de modă.

Vineri dimineață, fiul Zinei Dumitrescu a ridicat trupul neînsuflețit al regretatei creatoare de modă de la azilul unde aceasta și-a petrecut ultimii șapte ani de viață. “Băiatul dânsei a luat-o de dimineață de aici, mai multe nu știu. Nu știu dacă o să fie înmormântată, am auzit două variante, ori o înmormântează la Cimitirul Bellu, ori o s-o incinereze la INML (Institutul Național de Medicină Legală). Aș vrea să merg și eu să îi aprind o lumânare, dar nu știu unde”, a declarat pentru Click! Ion Cassian, directorul azilului din Ghermănești.

Fiul Zinei Dumitrescu, acuzat că și-a părăsit mama

Nu puţini au fost cei care l-au acuzat, în ultimii ani, pe Cătălin Negreanu că şi-a "aruncat" mama la azil, dar bărbatul a susţinut mereu că este depăşit de situaţie din cauza bolii mamei sale. Zina Dumitrescu suferea de Alzheimer, problemă de sănătate serioasă care îi afecta memoria. 

În 2012, Negreanu a mutat-o pe Zina Dumitrescu de la azilul Mătăsaru din judeţul Dâmboviţa la o casă de bătrâni de fiţe din Ghermăneşti. Aici, Mama Zina şi-a petrecut ultimii 7 ani din viaţă, departe de prietenii ei și de agitația Capitalei. Din 2017, relația cu fiul ei s-a mai îmbunătățit, acesta din urmă petreacând ceva mai mult timp cu ea. Când venea Cătălin la azil, creatoarea de modă era în al nouălea cer. Directorul azilului Ion Cassian a povestit că Mama Zina ar fi vorbit la telefon cu fiul ei cu puțin timp înainte să moară. 

Citește și:

Povestea neștiută a Zinei Dumitrescu. A refuzat-o pe Elena Ceaușescu

Secrete din trecutul Zinei Dumitrescu. Din viaţa ei s-ar putea face un film

Mai multe