Flavia de la „Neatza“, dezvăluiri în exclusivitate despre sarcina ei: „N-am mâncat în plus“

10 aprilie 2019 16:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pentru cei care cu greu şi-ar fi închipuit-o pe colega cea trasă prin inel a matinalilor de la Antena 1 având o burtică proeminentă, surpriza s-a produs: Flavia e însărcinată în luna a şaptea şi este cea mai activă mămică în aşteptare.

Am întâlnit-o pe Flavia Mihăşan (34) chiar în ziua în care a avut ultimul său matinal la Antenă înainte de concediul prenatal. Altfel spus, o zi plină emoţii, dar şi de întrebări: cum va rezista o femeie atât de energică şi dinamică precum ea să stea acasă?

Ceea ce pentru alte femei e un răsfăţ, pentru ea, obişnuită să alerge între sediul Antenei şi zeci de repetiţii pentru spectacole, va fi o provocare. Una în faţa căreia a adus-o ipostaza de mămică.

O iubire înfiripată rapid, dar firesc cu dansatorul Marius Moldovan (29) a transformat-o la fel de repede într-o mamă nerăbdătoare să-şi cunoască băieţelul. Despre iubirea lor, despre sarcină şi alte planuri de cuplu - un cuplu pe cât de frumos, pe atât de discret - Flavia ne-a povestit în exclusivitate, înainte de prima dimineaţă liniştită de prenatal, în care a avut voie să doarmă până târziu...

Cât de activă ai fost până acum, în timpul sarcinii?

Flavia: Foarte activă, am făcut, practic, tot ce făceam şi înainte de sarcină, doar că având un bebe în burtică. Adică am făcut toate spectaco¬lele Mamma Mia din program, un mini turneu cu spectacolul prin ţară, emisiunea, concerte¬le Deliei de la Sala Palatului, plus spectacolele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică Jr. Am scris în Notes fix aşa : „Spectacole cu bebe în burtică“. O să păstrez lista şi o să i-o arăt cândva.

Dacă ai fost atât de activă înseamnă că ai o sarcină uşoară şi te simţi foarte bine.

Da, nu mi-a fost rău. Nu am avut greţuri, nu am avut intoleranţă la vreun miros de parfum. Doar că mi-a fost foarte somn. Aşa mi-am şi dat seama că sunt însărcinată.

Citeşte AICI întreg interviul cu Flavia de la „Neatza cu Răzvan & Dani“

Mai multe