Flavia de la “Neatza” se pregătește pentru cea mai mare provocare a verii. Va sări la “Splash! Vedete la apă”

17 iunie 2015 13:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Flavia Mihășan, care prezintă rubrica meteo, la "Neatza cu Răzvan și Dani", participă în această vară la cel de-al treilea sezon al show-ului “Splash! Vedete la apă”, la Antena 1. Vedeta se pregătește să arate ce poate, la cea mai mare provocare a verii.

Frumoasa balerină a spus că îi place foarte mult apa și că a învățat să înoate pe când doar un copil, de la tatăl ei, la mare. Vedeta a declarat că merge la bazin de fiecare dată când are ocazia și nu a mai sărit în mod profesionist, dar nu se sperie de asta. Flaviei îi place să creadă că nu îi e frică de înăltime, pentru că a sărit cu parașuta. Vedeta vrea să ia concursul în serios și să învețe să execute corect cât mai multe sărituri în apă.

“Fiind o fire sportivă, am acceptat cu plăcere să particip la “Splash!”. Îmi plac foarte mult provocările, iar “Splash!” a reprezentat una dintre cele mai mari provocări ale acestei veri. Mai mult decât atât, mi-am făcut aici prieteni noi alături de care m-am simțit foarte bine”, ne-a declarat Flavia.

Care va fi evoluția Flaviei la “Splash! Vedete la apă”, telespectatorii vor vedea, în curând, la Antena 1.

Mai multe