Florentina Opriş, peripeţii cu maşina în Cipru

13 august 2016 20:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele mai frumoase vacanţe sunt acelea cu peripeţii. Te distrezi pe seama lor şi-ţi aduci aminte cu drag de ele, peste ani. O astfel de vacanţă a avut Florentina Opriş zilele trecute, în Cipru.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă” de la Kanal D, împreună cu două prietene (una notar, alta avocat), s-au gândit să dea o fugă până în Cipru. Acum, pe timp de vară, este locul ideal de vacanţă. „Eu am mai fost acolo în urmă cu 6 ani, ştiam că e un loc special şi mi-am dorit să-l revăd”, explică Florentina. Zis şi făcut.

Au zburat cu avionul, iar la destinaţie au închiriat o maşină. Una care s-a dovedit a fi cu ghinion. Într-una din zile, cele trei fete au plecat să vadă o mănăstire, nu au apreciat corect distanţa până acolo şi au rămas fără benzină, în vârf de munte. Noroc cu nişte buni samariteni care le-au ajutat să ajungă la liman.

„S-au oprit şi alte maşini lângă noi, să ne ajute. Iniţial am încercat să transferăm benzină dintr-o maşină în alta. Nu am reuşit, aşa că am început să o împingem pe a noastră şi să mergem cu ea, la vale, fără motor, spre primul sat. Ne-au escortat două maşini, una în faţă, alta în spate”, povesteşte, râzând, prezentatoarea tv.

A doua oară au păţit-o iar, pe munte. Au vrut să ajungă pe o plajă celebră unde se pot vedea broaşte ţestoase. GPS-ul le-a făcut feste şi le-a băgat în ceaţă. Au pierdut drumul şi au ajuns departe, prin nişte zone accidentate şi pustii, din munţi. Păţite cu benzina, au avut grijă să umple rezervorul înainte, însă problema a apărut acum de la baterie. „Ne-am oprit la un moment dat şi nu am mai putut porni maşina. Cred că murise bateria. Noroc că, după un timp, a trecut pe acolo un localnic, împreună cu fiul său. Ne-au ridicat capota, au meşterit ceva, apoi am împins-o până a pornit. Localnicul ne-a îndrumat apoi pe drumul cel bun”, îşi aduce aminte Florentina Opriş. Vacanţa s-a încheiat frumos cu distracţie, multe poveşti ca între fete, plajă, soare şi mâncare bună.

Mai multe