Florentina Opriș, surpriză inedită pentru prieteni, de ziua ei

30 iunie 2021 14:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

S-a întors roata! De ziua ei, prezentatoarea tv Florentina Opriș nu a primit, ci a făcut o surpriză prietenilor. Mai exact, i-a chemat într-o vacanță în Bulgaria, pe socoteala ei. Au stat 4 nopți la 4 stele.

Prezentatoarea emisiunii „Sport, dietă și o vedetă” de la Kanal D a împlinit, pe 24 iunie, 53 de ani. În acest an, a ales să-și petreacă ziua de naștere într-un mod inedit: nu s-a mai mulțumit să-și invite prietenii doar pentru câteva ore, la terasă, ci i-a luat cu ea în vacanță. „Am fost la un hotel deschis recent la Nisipurile de Aur. M-am bucurat că toți cei 13 prieteni și-au făcut timp să vină, cu toate că a fost în timpul săptămânii. Am plecat miercuri și ne-am întors duminică. Ziua mea a coincis cu Sânziene, astfel că am organizat o petrecere simpatică: ne-am îmbrăcat toți în alb, cu coronițe de flori pe cap, și am mers pe plajă”, povestește Florentina Opriș.

Petrecerea de ziua ei au început-o din seara zilei de 23 iunie și au stat pe plajă până la ora două noaptea. După doar trei ore de somn, s-au întors să vadă răsăritul și să facă baie în mare. Se spune că aduce noroc, de Sânziene. Cei 13 prieteni i-au întors surpriza și i-au făcut daruri pe sufletul ei. „Am primit o ie, o rochiță de in, cosmetice, un parfum, cercei cu diamante... fiecare și-a personalizat cadoul. Și cei de la hotel mi-au oferit un buchet imens de flori, șampanie și tort. Managerul Maria Yotova a avut grijă ca totul să fie la superlativ”. A evitat să spună câți bani a scos din buzunar, însă pe site-ul hotelului, o noapte de cazare cu all inclusive pentru două persoane variază între 110 și 150 de euro.

Mai multe