Florin Busuioc, declarații controversate despre COVID-19: «Virusul ăsta n-a apărut din neant. A fost creat»

16 decembrie 2020 9:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Actor și prezentator al rubricii Meteo de la Pro Tv, Florin Busuioc a surprins miercuri dimineață, 16 decembrie, în direct, cu o declarație controversată legată de apariția noului coronavirus.

În timpul jurnalului de știri prezentat de Mihai Dedu și Andreea Marinescu, Busu a comentat o informație prezentată anterior de colegii lui despre protestele de la Kiev.

„Micii comercianţi au fost zdravăn de tot loviţi. Nu marile companii, pentru că marile companii... e altă treabă. Eu cred că virusul ăsta n-a apărut aşa, din neant. A fost creat. Marile companii nu au fost afectate”, a spus Florin Busuioc, deși cei doi prezentatori au încercat să-l distragă de la expunerea acestei opinii. 

Într-un final, Florin Busuioc şi-a oprit discursul pe această temă, după ce a întrebat dacă e adevărat că Ministerul Educaţiei a anunţat că încep şcolile la 15 ianuarie, că aşa ar fi auzit la TV, iar „ce se spune la TV, aşa e”. Mihai Dedu i-a răspuns că, cel puţin în dimineaţa aceasta nu a auzit o astfel de ştire, notază adevarul.ro.

Mai multe