Florin Călinescu s-a dezbrăcat în direct. Scene incredibile la "Românii au talent"

28 aprilie 2017 22:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Călinescu s-a simțit în largul lui după numărului unui concurent de la ”Românii au talent”. Acesta a ținut să-și arate trupul zvelt și pieptul bine lucrat, în direct, la Pro Tv.

După dansul contemporan al unui concurent de la ”Românii au talent”, Mihaela Rădulescu a sesizat pe spatele acestuia câteva zgârieturi, urme de sânge. Nedumerită de proveniența acestora, aceasta a insistat să afle chiar de la concurent, Alexandru Oltean.

Cum Florin Călinescu este o ”figură”, acesta s-a simțit lăsat la o parte, toată atenția fiind îndreptată spre concurent. Nu s-a gândit mult și s-a deschis la cămașă. Intenția lui nu a fost ca jurații și spectatorii să-i vadă pieptul ”bine lucrat la sală”, ci a vrut să-i arate Mihaelei că nu doar Alexandru a avut parte de o noapte zbuciumată, el fiind protagonistul unor numeroase astfel de nopți.

Cu toate că Florin Călinescu nu are un corp tocmai de invidiat, acesta a atras simpatia și admirația multora, prin felul lui de a manageria diferite situații, tratându-le într-un mod total aparte. Replicile sale sunt mereu așteptate, oriunde și-ar face acesta apariția.

Mai multe