Florin Constantin, de la Divertis: «Soţia a ajuns la psihiatrie, după ce ne-a explodat casa!»

16 mai 2019 19:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Constantin (61 de ani), actorul trupei Divertis, găseşte cu greu puterea să mai zâmbească. Se împarte între repetiţiile pentru noul spectacol, a cărui premieră va avea loc pe 24 mai, şi grija pentru soţia lui, Iuliana, diagnosticată cu depresie. Femeia s-a îmbolnăvit după ce apartamentul lor din Iaşi a fost distrus, pe 1 august 2016, de o puternică explozie de gaz.

Actorul Florin Constantin a trecut prin mari necazuri, în urmă cu trei ani, când blocul în care deţinea un apartament cu patru camere a fost distrus în totalitate de o puternică explozie de gaz. 

“Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh”. Iată însă că 2019 a venit şi cu veşti bune, căci firma răspunzătoare de explozia de gaz i-a oferit actorului o despăgubire substanţială, în valoare de aproximativ 50.000 de euro,  din care Florin Constantin îşi va cumpăra altă locuinţă: “Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două- trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini”, ne-a mai menţionat artistul, care vreme de trei ani a fost nevoit să locuiască într-o casă cu chirie, alături de partenera lui de viaţă.

Joacă în piesa «Satul paralel»

Explozia de gaz din 1 august 2016, urmată de un incendiu masiv, a distrus 16 apartamente în imobilul din cartierul ieşean Copou, în care a locuit Florin. 11 persoane au fost rănite şi alte două şi-au pierdut viaţa, ceilalţi locatari fiind evacuaţi de urgenţă. Florin a reuşit să recupereze câteva obiecte, pe care le-a pus în cutii imense din carton şi le-a păstrat cu sfinţenie într-un depozit. Artistului îi merge însă bine şi pe plan profesional.

Trupa Divertis s-a transformat în ”Distractis”, ocazie cu care celebrii comendianţi pregătesc o nouă premieră: “Acum sunt în forfota repetiţiilor pentru «Satul paralel» . E o piesă de teatru la care se munceşte din greu şi care se va juca la Teatrul «Stela Popescu». 

Pe data de 24 mai e programată premiera piesei şi din câte ştiu biletele au fost vândute. De asemenea şi pentru spectacolul din 2 iunie biletele sunt vândute. Vor mai fi reprezentaţii cu acest show pe 9, 29 şi 30 iunie 2019. 

Mai multe