Florin Dumitrescu i-a gătit Indilei banană în crustă
7 decembrie 2014 20:26
Vedete românești
Ultima actualizare:
A devenit celebră în urmă cu un an, după ce a lansat piesa „Derniere dance”, hit pe care l-a interpretat şi aseară, pe scena Sălii Palatului.
Indila, alături de sora şi de echipa ei, a sosit sâmbătă la prânz în ţară şi, înainte de cele două concerte, a fost răsfăţată cu o cină la restaurantul Tapo, din Floreasca, al lui Florin Dumitrescu. Pentru că este vegetariană, franţuzoaica a avut un meniu special. „Chef Florin Dumitrescu i-a făcut câteva recomandări din meniul restaurantului, şi a ales produse pe bază de peşte şi de fructe de mare. Indila a fost foarte încântată mai ales de desert, banană în crustă”, ne-a spus o sursă. La final, cântăreaţa a făcut poze şi a dat autografe.