Florin Pastramă a sărbătorit un an de când Brigitte i-a zis «Da»

14 martie 2020 14:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Vineri, 13 martie, a fost mare sărbătoare în familia lui Brigitte (43 de ani) și a lui Florin Pastramă (41 de ani). Cei doi au parte de o dublă aniversare, căci foștii concurenți de la reality-show-ul „Ferma - Un nou început” (PRO TV) s-au cunoscut în ianuarie 2019, la filmări.

Apoi au fost despărțiți: unul a stat în fermă și celălalt la Cabana „Bandiților”. Când s-au reîntâlnit, a început idila dintre Florin Pastramă și Brigitte. Pe 13 martie, chiar la petrecerea dată de ziua lui, Florin a cerut-o de soție pe Brigitte, iar ea a acceptat. S-au iubit nebunește în fermă, unde au făcut și sex, și show.

Nunta a fost pe 7 iulie 2019, apoi au plecat în două vacanțe de vis, la Disneyland și în Thailanda. Din păcate, imediat după revenirea în țară, Brigitte a pierdut o sarcină, dar rămâne optimistă și vrea în continuare un copil cu Florin.

De aproximativ o lună și jumătate, ei au deschis împreună o șaormerie în zona Fundeni din Capitală. Aceasta e doar una dintre afacerile de care vedetele se ocupă cu succes.

Mai multe