Florin Piersic, asaltat de fani și la cumpărături

17 aprilie 2016 22:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Când te cheamă Florin Piersic nu ai cum să treci neobservat. În plus, nici statura impozantă, înălţimea de 1,9 metri şi frizura inconfundabilă nu-l ajută pe marele actor să se facă nevăzut. Aşadar, o sesiune de cumpărături s-a transformat repede într-o sesiune de autografe.

La cei 80 de ani ai săi, actorul Florin Piersic este mai activ ca niciodată. Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul interpret al lui Mărgelatu’ la cumpărături, în două hipermarket-uri din zona Băneasa (n.r. - seria de filme istorice şi de aventuri, cu celebrul haiduc, a fost lansată în perioada 1980-1987).

În primul magazin, liniştea lui Piersic a fost tulburată de câţiva fani, care au făcut tot posibilul să obţină o poză cu haiducul cinematografiei româneşti. Amabil, maestrul a zâmbit în faţa aparatului foto, deşi în mână avea o sticlă de sana, din care îşi potolea foamea, din mers. N-a fost deranjat că fusese întrerupt de la “masă”.

Din cel de-al doilea magazin, Piersic a făcut provizii de chifle, iar la ieşire, actorul a admirat şi a pipăit minute întregi câteva biciclete expuse, semn că a venit vremea ca Mărgelatu’ să dea calul pe un vehicul cu două roţi. După ce s-a tot uitat şi a cântărit ofertele, actorului nu i-a surâs nici o variantă. Aşa că, s-a urcat în maşina personală, un Renault Megane, şi a demarat spre casa din Snagov.

Mai multe