Florin Piersic, aşteptat în Franţa şi în Belgia, cu «Străini în noapte»

2 august 2018 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Marele artist Florin Piersic este, și la 82 de ani, un munte de energie. Drept dovadă, el muncește deja pentru noua stagiune, care debutează în septembrie, cu câteva reprezentații ale piesei ”Străini în Noapte”.

Colega lui de scenă, Medeea Marinescu, a anunțat, pe contul de Facebook, primele întâlniri cu publicul: ”Stagiunea «Străini în Noapte» începe pe 14 septembrie la Bruxelles și pe 16 septembrie la Paris. Eu și sunt sigură că și marele meu partener, Florin Piersic, așteptăm să revenim în fața unui public care ne-a primit de fiecare dată cu emoție și bucurie. Cu aceeași emoție și bucurie așteptam această nouă întâlnire”.

Un bilet la spectacolul din Bruxelles costă între 24 și 48 de euro. Florin Piersic, stabilit în Cluj, a bătut anul acesta țara în lung și în lat, în jur de peste 2.000 de kilometri, de dragul fanilor,  însă nu i s-a părut deloc un mare sacrificiu, el recunoscând adesea că trăiește din aplauzele și din aprecierea spectatorilor. Artistul are un succes nebun cu acest spectacol, regizat, în urmă cu 11 ani, de regretatul Radu Beligan. Dialogurile cu Medeea, o mare admiratoare, sunt de-a dreptul savuroase.  

Mai multe