Florin Răduță: "După 7 luni de chin am un răspuns". Solistul, veste miraculoasă de la medicii de la Fundeni

23 iulie 2021 17:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Câștigătorul "X Factor 2015", Florin Răduță (26 de ani), a trecut prin momente cumplite zilele acestea. Solistul a fost internat joi, 22 iulie, după ce starea lui de sănătate se agravase în utimele șapte luni. Florin anunțase pe Facebook că are o tumoare la stomac, însă medicii i-au dat acum o veste miraculoasă.

În urmă cu o lună, medicii i-au descoperit târgovișteanului o tumoră localizată la stomac, iar joi, 22 iulie, Răduță a fost programat pentru o biopsie la Spitalul Fundeni. Solistul, care a avut dureri atroce de stomac în ultima vreme, s-a minunat însă când a aflat de la medicii de la Fundeni că tumora s-a retras de la sine, scăpând astfel de intervenția chirurgicală.

“Astazi (n.r. joi) a fost o zi atât de grea pentru mine, dar măcar am un răspuns. Vin cu vești bune și cred că rugăciunile mele și ale celor care mă iubesc au funcționat...M-a ținut Dumnezeu în mâna sa și nu m-a lăsat, chiar dacă, câteodată, mă zvârcolesc. După 7 luni de chin am un răspuns. Am înțelesc că acel polip s-a format și starea mea de sănătate s-a înrăutățit extraordinar din cauza tramentului pe care l-am luat. Polipul a fost descoperit acum o lună și jumătate și, se pare, că s-a resorbit miraculos de la sine, în acest timp, fără tratament. Nu mai există inflamație la nivelul stomacului și, se pare, că este foarte curat și nu își explică nimeni cum a trecut de la sine, când eu eram programat pentru biopsie. Nu mai există nici o inflamație sau polip. Dumnezeu e mare!”, a scris solistul, pe pagina sa de Facebook, după ce și-a revenit din anestezie.

Solistul va trebui însă să urmeze un nou tratament pentru stomac, prescris de medicii de la Spitalul Fundeni. „Desigur, în continuare voi avea tratament și regim pe o perioadă de timp, dar pentru mine este o lecție și o binecuvântare... Dumnezeu are grijă de mine. Sunt liniștit și pentru mine liniștea înseamnă fericire”, a mai scris acesta.

Cine e Florin Răduță?

Povestea lui Florin Răduţă este mai spectaculoasă decât un scenariu de film de la Hollywood. Are 25 de ani, a fost crescut de bunica sa, la 18 ani a plecat în Anglia să lucreze ca ospătar şi nu a studiat nici măcar o oră de canto înainte să vină la preselecţiile „X Factor”. Florin Răduţă a câştigat cel de-al cincilea sezon al emisiunii „X Factor”, de la Antena 1. Tânărul a ajuns în finală datorită talentului său înnăscut şi vocii sale minunate, dar şi a îndrumării lui Ştefan Bănică jr. Florin Răduţă a fost concurent şi la "Vocea României". În cadrul celui de-al patrulea sezon al show-ului difuzat de Pro Tv, tânărul din Târgovişte întorcea toate cele patru scaune ale antrenorilor.

Citește și:

Florin Răduță, câștigătorul "X Factor 2015”, diagnosticat cu tumoră la stomac: “Vreau să fiu bine, vreau să trăiesc”

Cine este Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015

Mai multe