Florin Ristei și Naomi s-au logodit în secret. «N-am zis nimănui!»

13 iulie 2021 12:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Este vestea zilei în showbiz! Florin Ristei, juratul de la X Factor, s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman. Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț, care a ținut logodna la secret. Evenimentul a avut loc în urmă cu mai mult de o jumătate de an!

Relația dintre Florin Ristei (33 de ani) și frumoasa Naomi (28 de ani) a ajuns la un alt nivel! După o relație de mai multe luni, Florin Ristei, juratul de la X Factor, și-a luat în inima în dinți și a cerut-o pe Naomi Hedman de soție. Cererea a fost făcută în decembrie anul trecut, însă artistul a făcut anunțul abia acum, în cadrul podcastului “HappyFishTv”.

“M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei, la mijlocul podcastului.

De altfel, la începutul anului, iubita juratului de la X Factor a apărut și cu un inel pe deget, pe care ulterior l-a dat jos. “Nu (nr. am dat niciun inel)! Odată am luat mărimea cu o ață, în joacă. Și săptămâna trecută făceam curat prin casă și am călcat pe ceva și zic: uite, și-a scăpat cineva un nasture. Ce crezi, era un inel pe jos. Din greșeală am călcat și tot din greșeală l-am băgat sub pat”, spunea, recent, Florin Ristei în emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1.

Citește și:

Florin Ristei și Naomi Hedman, «Pantera» de la X-Factor”, în tandrețuri! Ea, goală în jacuzzi, el, topit în brațele ei

Cât de îndrăgostit e Florin Ristei de superba Naomi! Gina Pistol și Speak îl tachinează pe Instagram

Cum s-au îndrăgostit Florin Ristei și ”pantera” de la X Factor

Iubirea dintre Florin Ristei și Naomi, supra-numită “pantera”, s-a aprins pe platourile de filmare ale emisunii X Factor, în 2020. După etapa de Bootcamp, Florin și Naomi au început să iasă împreună, chiar după ce frumoasa asemănată cu Naomi Campbel nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

Florin i-a prezentat-o pe Naomi și mamei lui. ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut. Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru Antena1.

Mai multe