Florin Salam, adevărul despre cei 100.000 de dolari, confiscaţi de americani

5 septembrie 2018 21:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Salam s-a născut sub o stea norocoasă! După ce în urmă cu doar câteva luni, manelistului i-au fost confiscaţi pe aeroport 100.000 de dolari, autorităţile americane i-au returnat banii. Cântăreţul a povestit cum a reuşit să-i convingă pe oamenii legii că nu a făcut nimic ilegat, ci doar a cântat.

Ploauă cu bani la propriu la cântările lui Florin Salam. Manelistul strânge mici averi după spectacolele pe care le suţine peste tot în lume. În urmă cu câteva luni, cântăreţul a dat de bucluc când grăbit să ajungă la o cântare în Germania, a îndesat 100.000 de dolari într-o singură geantă, cu riscul de a-i fi confiscaţi. Exact aşa s-a şi întâmplat, pentru că a trecut cu toţi dolarii cash. Artistul a rămas atunci fără niciun ban şi la jumătate de an de atunci a povestit cum au stat lucrurile de fapt.

"Eu şi cei din formaţie am fost acolo cu viză de lucru. Nu am făcut nimic ilegal. Le-am arătat că banii sunt din dedicaţii, aşa cum se întâmplă la noi la nunţi. Erau multe bancnote mici, care au fost aruncate, ca să pară mai mulţi bani, şi nu a mai stat nimeni să-i numre. Ne-am grăbit să ajungem în Germania, pentru că acolo aveam un contract serios de onorat şi cu riscul ăsta am plecat cu banii aşa la aeroport. Sigur a sunat cineva din ţară şi ne-a turnat că am făcut atâţia bani. Ei nu iau în seamă că eu nu dorm. Mi-au returnat jumătate din bani înapoi până acum. Ne dau şi restul", a povestit Florin Salam la Antena 1. 

În luna februarie a acestui an, Florin Salam a fost reţinut de poliţiştii americani după ce în bagajul său a fost descoperită această suma importantă de bani.

"Dacă împărţeam banii cu fiecare din membrii trupei, ca între noi românii, nu era problemă, dar oamenii de ângă mine câteodată nu-şi fac treaba cum trebuie. Bine că am recuperat banii, pentru că am muncit pentru ei, nu am furat, am cântat. Dolarii erau toţi într-o geantă, asta-i viaţa", declara şi la acel moment Florin Salam.

Artistul a explicat că are un program extrem de încărcat. Are deja trei cântări pe zi şi a anunţat că nu mai poate să ia alte evenimente până în primăvara lui 2019.

Mai multe