Florin Salam e din nou tată! Iubita lui a născut o fetiţă

3 septembrie 2015 10:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Florin Salam a devenit din nou tată! Joi (3 septembrie), iubita lui Roxana Dobre, a născut o fetiţă de nota 10, prin cezariană. Cei doi au decis să o numească Jacqueline Maria pe micuţa care este cel de-al treilea copil al lui Salam.

Roxana Dobre a născut la o clinică privată din Bucureşti joi dimineaţa, în jurul orei 09.30. Cei doi au ajuns la spital în jurul orei 7. Florin nu a avut curajul să intre în sala de naşteri cu iubita lui, dar a fost alături de iubita lui. El a declarat cu nu vrea să asiste la operaţie pentru că are prea multe emoţii. 

Conform Antena Stars, şoferul lui Salam a fost zărit în faţa clinicii cu un buchet mare de trandafiri. 

"Încă nu s-a trezit Betty. Abia aştept să îi spun. Mulţumesc lui Dumnezeu, e totul în regulă", a declarat Florin Salam pentru Antena Stars la ieşirea din spital.

La şase ani de la moartea soţiei sale, Fănică, Florin Salam şi-a refăcut viaţa alături de fostul "iepuraş" Playboy, Roxana Dobre. Cei doi sunt împreună din luna iulie a anului 2014, iar la scurt timp, Roxana a rămas gravidă. Cei doi au declarat că îşi vor oficializa relaţia după naşterea fetiţei.

Mai multe