Florin Zamfirescu, ginere a patra oară

3 martie 2016 23:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

După trei căsnicii eşuate, speră că a patra va fi cu noroc! Îndrăgitul actor Florin Zamfirescu a cerut-o de soţie pe Daciana, medicul cu care se iubeşte de aproape patru ani. Maestrul a vrut să facă nunta de ziua lui, în aprilie, însă, pentru că este post, a amânat pentru la vară.

La vârsta de 66 de ani, Florin Zamfirescu are inima tânără şi iubeşte ca un puşti. După trei divorţuri care i-au adus multă amărăciune în suflet, celebrul actor a hotărât să se recăsătorească şi a programat evenimentul anul acesta. Femeia pe care urmează să o ducă la altar este medicul de familie Daciana, cea care i-a readus zâmbetul pe buze, a avut grijă de sănătatea lui şi a reuşit să-l convingă să se lase de fumat după 45 de ani. În august, Daciana şi Florin sărbătoresc patru ani de când se cunosc, timp în care actorul s-a convins că ea e femeia lângă care va îmbătrâni fericit, aşa că a cerut-o de soţie.

”Suntem de ceva timp împreună, dar nu am făcut pasul până acum. Eu şi doamna Daciana ne-am fi dorit să ne căsătorim luna viitoare, de ziua mea, însă este post. Îmi doresc foarte mult să fac acest pas, dar deocamdată căutăm o dată potrivită”, a declarat Florin Zamfirescu, în exclusivitate pentru Click! Artistul consideră că legătura în faţa lui Dumnezeu este mai importantă decât certificatul de căsătorie, aşa că a ales deja lăcaşul în care o va conduce la altar pe viitoarea doamnă Zamfirescu. 

”Este chiar biserica de lângă Palatul Mogoşoaia, Biserica ”Sfântul Gheorghe”. Acolo vrem să ne cununăm”, ne-a mai spus celebrul actor. În rest, până la momentul cel mare, Zamfirescu îşi vede de viaţa de bunic şi de îndeletnicirile de gospodar. ”Mi-am modernizat totul, am făcut instalaţia de apă, am învelit gardul, am pus alarme la casă şi sonerie wireless pentru că striga omul la poartă şi nu-l vedeam. Şi în grădină am făcut câte ceva. Am arat şi urmează să plantăm roşii, castraveţi. Deocamdată am pus pătrunjel, măcriş şi flori”, ne-a mai spus actorul. 

A mai fost căsătorit de 3 ori

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă intensă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani. ”Am sesizat la un moment dat că devenisem ca un frate și o soră. Aveam doar 38 de ani, eram prea tineri să ne resemnăm”, a povestit Zamfirescu într-un interviu pentru ”Tabu”. Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 20 de ani, până în 2012. Au divorțat civilizat, la notar, fără partaj, dar ulterior a început un scandal monstru, actorul povestind că fosta soție i-a vândut și mașina care trebuia să-i rămână lui. ”Când am văzut că fata asta frumoasă, talentată, cu care am stat 20 de ani, mă fură și minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine am petrecut de fapt acești ani?”, a mai spus actorul în același interviu.

E vecin cu fosta soție

Florin Zamfirescu a avut puterea să cedeze în faţa fostei soţii, Cătălina Mustață, şi a lăsat-o pe ea în vila conjugală din Mogoşoaia, plecând de-acolo doar cu nişte haine şi câteva obiecte de suflet. A locuit o vreme într-o garsonieră din Popeşti Leordeni, iar după divorţ, actorul s-a ales cu jumătate de teren din curtea casei de la Mogoşoaia. “Cât timp am fost căsătoriţi, eu şi Cătălina am împărţit o vilă şi o curte frumoasă în Mogoşoaia. Doar curtea am împărţit-o după divorţ, aşa că ea a rămas cu vila şi 1.250 de metri de teren, iar eu cu cealaltă jumătate din curte. Mi-am construit aici o casă”, declara, în urmă cu doi ani, actorul pentru Click! Zamfirescu locuiește acum cu actuala iubită la doar câțiva metri de casa fostei soții.

Mai multe