Florinel de la Vișina s-a dat în spectacol la "Chefi la cuțite", alături de soțul englez. Fostul cleric a murit în luna mai, la 82 ani

21 septembrie 2020 23:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni, 21 septembrie, telespectatorii emisiunii Chefi la cuțite au avut ocazia de a-i revedea pe micul ecran pe cei care au născut o multitdine de controverse. Florinel de la Vișina și fostul cleric britanic Philip Clements s-au numărat printre concurenții care au vrut să-și demonstreze aptitudinile culinare și să obțină cele trei cuțite din partea membrilor juriului. Emisiunea este una înregistrată, iar clericul a murit la sfârșitul lunii mai, în acest an.

Relația dintre Florin de la Vișina și clericul britanic Philip Clements a fost una controversată de la bun început. În anul 2017, Florinel anunța cu zâmbetul pe buze că s-a căsătorit cu un fost preot de origine britanică, mai în vârstă cu 55 de ani decât el. Din dragoste pentru tânărul aspirant la o carieră în industria modei, britanicul și-a vândut casa din Kent pentru a-i cumpăra soțului un apartament luxos în București și a-i face toate poftele. Florinel s-a despărțit apoi de el pentru a trăi, timp de câteva luni, o poveste tumultoasă cu un afacerist spaniol. În cele din urmă, s-a întros la Philip, care s-a stins din viață în urma unui stop cardiorespirator. 

Florinel și Philip au participat la Chefi la cuțite

Florinel și Philip nu s-au ferit niciodată să se expună public și să vorbească despre relația lor. De nenumărate ori, Florinel s-a mândrit cu darurile primite de la cleric, așadar participarea lor la emisiunea Chefi la cuțite nu a fost o surpriză. Cuplul a reușit să îi impresioneze pe membrii juriului cu o plăcintă cu mere în stil englezesc și a primit două cuțite, obținând astfel un bilet spre etapa următoare a competiției. 

Britanicul a murit singur într-un spital din București

Philip Clements, soțul lui Florinel de la Vișina, a murit în ultima zi a lunii mai la Spitalul Elias din Capitală, în urma unui stop cardio-respirator. Din cauza restricțiilor impuse în timpul pandemiei, nimeni nu i-a fost alături în ultimele clipe. Potrivit Daily Mail, starea de sănătate a fostului vicar s-a deteriorat deoarece nu a mai avut acces la unele medicamente ce îi fuseseră prescrise în Marea Britanie. Dinainte de pandemie, cei doi se retrăseseră în București și locuiau într-un apartament luxos în valoare de 100.000 de euro, pe care britanicul l-a cumpărat special pentru tânărul lui soț. 

Ce avere a moștenit Florinel de la clericul britanic

De pe urma soțului s-a ales cu o avere fabuloasă. În afară de apartamentul de 100.000 de euro din București, Florinel de la Vișina a primit și 150.000 de lire sterline, de pe urma unei asigurări de viață, precizează PRO TV. În plus, până la sfârșitul vieții va primi o pensie lunară de urmaș în valoare de 2.000 de lire pe lună.

Mai multe