Fosta colegă a Nicoletei Luciu, de la "Vocea Germaniei" în echipa lui Smiley

10 septembrie 2016 0:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ramona Nerra şi-a făcut un debut răsunător la "Vocea României". Fosta colegă a Nicoletei Luciu din trupa "Alize" l-a ales pe Smiley ca antrenor la "Vocea României", deşi bătălia pentru ea s-a dat şi între Loredana şi Marius Moga. Blonda a cântat o piesă în limba engleză şi i-a făcut pe antrenori să o ceară în echipa lor.

Stabilită de mai mulţi ani în Germania, unde şi-a întemeiat o familie, Ramona Nerra nu este străină de concursul muzcal al cărui format a fost împrumutat şi de Pro Tv. Blonda s-a înscris în urmă cu patru ani la "Vocea Germaniei" şi a reuşit să ajungă până în etapa ediţiilor live ale concursului muzical. Acum, fosta colegă de trupă a Nicoletei Luciu, care nu este străină de lumea muzicii, îşi încearcă norocul în echipa lui Smiley.

Ramona Nerra are 36 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia "Vocea Germaniei" de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importante decât cariera sa muzicală sunt gemenele sale, în vârstă de opt ani. 

Mai multe