Fosta iubită a lui Adrian Cristea, atac sub centură la fotbalist. Ce spune Denisa Botcari despre relaţia lor

30 iulie 2014 8:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

A dost surprinsă cu "prinţul", dar neagă că i-ar fi făcut nopţile mai fierbinţi. Denisa Botrari, fostul iepuraş Playboy, despre care s-a vechiculat că a a avut o aventură cu Adrian Cristea, a vorbit despre relaţia cu sportivul.

Blondina a explicat că lucrurile între ea şi Adrian Cristea nu au avansat, deşi el a curatat-o intens. "Adrian Cristea nu m-a sedus. Eu m-am întâlnit cu el pentru că ne ştiam şi am povestit. Nu am avut nimic oficial cu el şi nici nu mi-aş fi dorit. El nu e serios, se dă mare cuceritor, dar nu e chiar aşa. Nu l-am iubit", a spus blonda la "Răi, da' buni".

Supărată că mai multe voci feminine o condamnă pentru apariţiile ei lângă diverşi crai autohtoni, blonda a reacţionat dur pe pagina ei de Facebook.

"Bine că nu vă treziți voi astea moarte de foame şi expirate să vă faceți apariția la câte o emisiune ( nu de alta, dar sunteți uitate) şi să discutați despre mine! Inteligentelor, nu e treaba voastră ce fac eu, cu cine şi când! Am explicat destul de clar că Adrian Cristea nu mai înseamnă nimic pentru mine! Nici nu a însemnat vreodată ceva! Cât despre voi infometatelor, duceţi-vă unde vă e locul ! Că dacă ar fi să vă studiez istoria nu ați mai ieși din casa prea curând!", a scris Denisa Botcari pe contul ei de socializare.

Denisa Botcari locuieşte în Londra şi are contracte de colaborare cu agenţiile de modelling din România.

Mai multe