Fostă prezentatoare tv, umilită de Adi Despot la "Vocea României"!

16 septembrie 2017 10:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Adrian Despot s-a făcut remarcat, fără doar şi poate, vineri seară, în noul sezon Vocea României în care ocupă scaunul de jurat lăsat liber de Marius Moga. Solistul Viţa de Vie a făcut comentarii acide la adresa unei concurente după prestaţia slabă pe care aceasta a avut-o pe scenă. Alexandra Bădoi, fostă prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, a cântat una dintre piesele lui Armin Van Buuren, „Falling in love”, dar nu a reuşit decât să-l irite pe Adi Despot, care s-a dezlănţuit.

A fost o seară grea pentru una dintre pretendentele la titlul "Vocea României". Alexandra Bădoi (28 de ani), fostă prezentatoare de la Antena 1, şi-a încercat norocul pe scenă, doar că la finalul prestaţiei, cuvintele pe care le-a auzit din gura lui Adi Despot aproape că au făcut-o să intre în pământ de ruşine. Cel mai nou jurat al show-ului a fost extrem de dur şi nu s-a rezumat doar să remarce că bruneta a avut o prestaţie slabă.

”Eu sunt Adrian Despot. Am râs, am plâns, dar nu știam că poate să și doară. Pe tine nici auto-tune-ul nu poate să te salveze! Sunt sigur că te pricepi la orice altceva mai bine decât la muzică”, a declarat Adrian Despot într-un dialog cu Alexandra Bădoi. Fosta vedetă de la Antena 1 a simţit cum îi fuge pământul de sub picioare la auzul avestor cuvinte. Ulterior, ea a revenit pe pagina de Facebook, unde le-a cerut apropiaţilor să o scuze dacă i-a dezamăgit. Reacţiile prietenilor au reuşit să-i mai ririce moralul, serios afectat după replicile acide ale juratului.

"Comentariul lui Adi Despot a fost «ieftin» si cu tenta jignitoare!" sau "Prestaţia a fost destul de bună însă comentariul lui Despot a fost de prost gust şi sunt sigur că a avut legătură cu trustul la care ai activat" sunt mesajele pe care le-a primit tânăra după preselecţii. 

Alexandra Bădoi a prezentat 8 ani rubrica Meteo la Antena 1

Dincolo de pasiunea ei pentru muzică, bruneta a fost o prezenţă constatntă pe micile ecrane. Alexandra Bădoi a fost până vara trecută prezentatoare la Antena 1, trust din care a plecat după 8 ani. Ea și-a anunțat demisia în direct, la ultima emisiune, cât și pe pagina sa de Facebook. Tânăra a explicat la momentul respectiv că urmează să se ocupe de un proiect personal. ”Cam atât despre vreme. Sunt Alexandra Bădoi, Vreme şi Vremuri bune vă doresc!” Astăzi s-a încheiat. Sunt exact 8 ani… plini de emoţii, lecţii, bucurii, momente plăcute sau mai puţin plăcute”, a scris ea, pe reţeaua de socializare.

Mai multe