Fosta soţie a lui Claudiu Niculescu: «Am plâns când a murit Mădălina Manole»

23 iulie 2010 16:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

În cazul complicat al morţii Mădălinei Manole, surpriza vine de la cineva care n-a menajat-o deloc pe artistă în trecut. Fosta soţie a lui Claudiu Niculescu a acuzat-o pe cântăreaţă în urmă cu trei ani că i-a distrus căsnicia, dar acum e gata să uite totul. "Lucrurile astea s-au întâmplat demult. E trecutul ei. Nu vreau să mai răscolesc", a declarat Lidia pentru Click!

Lidia, fosta soţie a lui Claudiu Niculescu, a făcut o serie de dezvăluiri inedite în urmă cu trei ani, când a divorţat de cunoscutul fotbalist.

Citeşte aici:

EXCLUSIV: Maşinile vânzătorului de Furadan sunt căutate de poliţişti. Cârdaş a făcut "curat" după el în online

L-a acuzat că a înşelat-o în repetate rânduri, printre amantele lui numărându-se şi Mădălina Manole.

Chiar dacă artista a negat, la vremea respectivă, acuzaţiile, surse apropiate fotbalistului au confirmat pentru Click! că atacantul îi ducea buchete uriaşe de flori cântăreţei în apartamentul acesteia din centrul Bucureştiului.

Lidia Niculescu a declarat în urmă cu trei ani că apelurile repetate de pe telefonul fotbalistului i-au dat de gol pe îndrăgostiţi.

"Mă înşela cu ea, cu Anca Neacşu, una dintre solistele trupei ASIA, cu mai multe femei din Craiova şi chiar cu una dintre cumnatele mele. Cum să spună Mădălina Manole că nu-l cunoaşte când pe factura lui de telefon apare şi de trei, patru ori pe zi numărul ei de telefon?", spunea Lidia, în 2007.

Anii au trecut, fosta soţie a fotbalistului şi-a refăcut viaţa personală, iar vestea decesului Mădălinei a îngrozit-o şi a şocat-o.

Acum, ea a hotătât să şteargă cu buretele amintirile neplăcute: "Aceste lucruri s-au întâmplat acum multă vreme. Este trecutul ei, nu are rost să mai răscolim ceea ce s-a întâmplat. Mădălina a suferit extraordinar de mult şi nimeni nu ştie de ce. Am plâns când am aflat că a murit. E tragic ceea ce s-a întâmplat, mai ales că are un copil mic", a declarat Lidia, în exclusivitate pentru Click!

Sinuciderea Mădălinei a sensibilizat-o pe fosta soţie a lui Niculescu, ea fiind de părere că bebeluşul ar trebui încredinţat părinţilor acesteia: "Mi-e milă de familia ei. Din punctul meu de vedere, casa şi copilul trebuie să le rămână părinţilor. Părinţii ei vor simţi că sunt aproape de Mădălina, datorită micuţului. Eu sunt femeie şi mamă a trei copii şi nu o să iau niciodată apărarea unui bărbat", ne-a mai spus Lidia.

A avut două mari iubiri

În cei 43 de ani de viaţă artista, care s-a sinucis de ziua ei, 14 iulie, a avut două mari iubiri. Pe Şerban Georgescu l-a cunoscut pe când avea doar 19 ani şi au avut o relaţie de 15 ani, timp de opt ani fiind chiar căsătoriţi.

În 2006 Mădălina l-a cunoscut pe inginerul de sunet Petru Mircea, cu care în toamna lui 2009 s-a căsătorit. Cei doi au împreună un băieţel de un an şi două luni. Artista a declarat în mai multe rânduri că Puiu, aşa cum îl alinta ea pe Petru, era sufletul ei pereche.

Claudiu s-a recăsătorit cu Diana Munteanu

Niculescu a cunoscut-o pe Diana Munteanu în urmă cu patru ani, după ce a divorţat de Lidia. Cei doi s-au căsătorit în vara anului 2008, iar anul trecut au devenit părinţii unui băieţel, pe care l-au botezat David.

Claudiu are doi copii şi cu Lidia, un băiat de 11 ani, pe nume Alex şi o fată de 7 ani, pe nume Rebecca. Diana Munteanu se înţelege foarte bine cu cei doi copii ai soţului ei şi îşi petrece timpul cu ei de fiecare dată când aceştia vin în Bucureşti.

Mai citeşte:

«Relaţia Mădălinei cu părinţii a fost mereu tensionată»

Berta Slav i-a dat pesticidul lui Petru Mircea, nu Mădălinei

Mădălina Manole, în urmă cu patru ani: «Mă uit în oglindă şi exteriorul nu-l văd extraordinar»

Mădălina Manole avea o avere de peste 500 de mii de euro - VIDEO

«Socrii nu vor copilul, vor casa şi averea»

Ciudat! Mădălina se simţea rău în fiecare miercuri!

Petru despre Mădălina şi Şerban: «E o traumă să treci printr-un divorţ»

Mai multe