Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, devastată de durere: «Dichi a murit în brațele Ioanei»

20 mai 2021 16:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu, este devastată după moartea bărbatului cu care a fost căsătorită 23 de ani și cu care are o fiică, pe Ioana.

Simona Florescu a dezvăluit că Ion Dichiseanu a murit în brațele fiicei lor, Ioana. “A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să fie alături. A murit la ora 3, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit.

Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu, pentru Fanatik.ro.

Ion Dischiseanu şi Simona Florescu (45 de ani) s-au despărţit în 2009, după o căsnicie de 23 ani.

Ion Dichiseanu, internat după mai multe complicații la plămâni

Actorul Ion Dichiseanu (87 de ani) a murit, joi, la Spitalul Floreasca, în jurul orei 15.00, unde era internat de la începutul anului.

Ion Dichiseanu a ajuns în spital după o infecție cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală, spunea Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor.

În noiembrie 2020, Ion Dichiseanu (87 de ani) a ajuns pentru prima dată la spital. I s-a făcut o radiografie şi un CT, dar i s-a pus un diagnostic greşit. În plus, a fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. În ianuarie a ajuns din nou la spital, unde a fost internat de urgenţă la Terapie Intensivă şi intubat. De atunci, maestrul scenei româneşti nu a mai ajuns acasă. Se află în continuare sub supravegherea atentă a medicilor, i se administrează tratamentul de rigoare, iar apropiaţii ţin legătura cu el mai mult prin medici şi asistente.

„Nu a pornit dintr-o suferinţă anume, el este un fost fumător şi a avut o saturaţie uşor scăzută a oxigenului, dar nu alarmantă. În noiembrie a avut câteva simptome care i-au dat de bănuit, a făcut radiografie şi CT. Acestea au fost prost citite, prost interpretate. A făcut o bronhoscopie şi, la 11 zile după aceasta, s-a prăbuşit şi am aflat că a fost infectat cu o bacterie care i-a provocat o pneumonie bilaterală. Diagnosticul nu era unul plăcut, cred că mulţi nu ar fi trecut peste. Şi uite că Dumnezeu a fost şi este lângă el şi acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat Ioana Dichiseanu într-o emisiune la Prima TV.

Citește și:

Fosta soţie a lui Ion Dichiseanu: «E mai în vârstă decât tata. Am aflat după căsătorie câţi ani are»

EXCLUSIV Ion Dichiseanu: «Nimeni nu-i poate lua locul fostei soţii»

Mai multe