Fosta soție a lui Pomohaci, întrebată dacă preotului îi plac bărbații: „El e mai curios...”

27 iunie 2017 11:41   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ileana Matuș, fosta soție a preotului Cristian Pomohaci, a fost invitată într-o emisiune la Kanal D, unde a vorbit despre căsnicia pe care a avut-o cu acesta și a fost întrebată și în legătură cu preferințele sexuale ale lui Pomohaci.

Mariajul dintre ei a durat doar câțiva ani, însă motivul despărțirii nu este foarte clar, nefiind dezvăluit de niciunul dintre ei. Ileana Matuș s-a mulțumit să explice că pur și simplu nu s-au potrivit.

Când a fost întrebată în cadrul unei emisiuni de la Kanal D dacă l-a suspectat vreodată pe fostul său soț că i-ar plăcea bărbații, Ileana Matuș a dat un răspuns vag:

„Când m-am căsătorit cu el, am avut un vis, ca orice femeie, mi-aș fi dorit o familie, mi-aș fi dorit un bărbat ca oricare dintre noi. [...] Nu e un om violent, îi plac poveștile. [...] El era mai curios, era mai curios în ceea ce privește omul. Îi plăcea vedetismul, să fie sus, să fie la înlțime, probabil ca noi toți care vrem să ajungem undeva. [...] Pot să vorbesc în momentul în care îl prind în fapt, dar așa ce pot să spun?”, a declarat fosta soție a lui Pomohaci. 

Mai multe