Fosta soţie a lui Ţîrdea atacă: «Un fătălau care lăcrimează penibil»

18 ianuarie 2010 19:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Andrei Ţîrdea a prins curaj după ce amorezul a fost părăsit de Andreea Mantea. Cei doi nu s-au întâlnit ieri, la procesul de paternitate, reclamantul şi avocata acestuia lipsind nemotivat. 

Aşa cum Click! a relatat în exclusivitate, documentele de la IML au demonstrat că Andrei Ţîrdea este tatăl biologic al micuţei Ariana în proporţie de 99,99%.

Mai citeşte:

Mantea a scăpat: Ţîrdea are datorii şi la avocată!

Femeile lui Ţîrdea, prietene la cataramă

Andrei Ţîrdea: «Mantea s-a speriat că am vrut copii»

Ţîrdea: «Am sunat-o pe Andreea de Revelion!»

Mantea: «Am slăbit 7 kg din cauza lui Ţîrdea!»

Iubitul lui Mantea nu şi-a privit copilul în ochi

Mai mult, reprezentanta bărbatului a refuzat să se prezinte la Judecătorie pentru simplu motiv că Ţîrdea nu i-a achitat onorariile pentru procesele în care l-a reprezentat până acum.

Conform avocatei Luminiţa Cimpoieru, datoria se ridică la peste 100 de milioane de lei. De situaţie a profitat din plin Alexandra Bădescu.

«Până acum am avut dreptate în tot ce am spus chiar dacă mulţi nu credeau. Aşa s-a întâmplat şi azi prin câştigarea procesului de paternitate. Încă o minciună care nu i-a ţinut. Prin neprezentarea la un proces pe care el l-a intentat, Andrei a demonstrat încă o dată că nu este bărbat. Asta a arătat şi săptămâna trecută când a apărut ca un milog într-o emisiune televizată. E un fătălău care lăcrimează penibil pe la uşi. Dacă venea la judecată poate îl consolam cu o îmbrăţişare, dar şi atunci îmi era frică să nu iau jigodie. Am tăcut destul, de acum o să fiu fată rea», ne-a declarat Alexandra Bădescu.

Mai multe