Fosta ştiristă Daiana Anghel s-a cununat civil. Ce fericită e la braţul soţului ei

6 august 2019 14:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Daiana Anghel s-a cununat civil sîmbătă (3 august) la Braşov. Discretă, fosta ştiristă a organizat evenimentul la Braşov, în prezenţa familiei şi a prietenilor. Mireasa a purtat o rochie roz din tul și a avut un buchet din flori albe, iar soțul ei, pantaloni bleumarin și un sacou de culoare lila, perfect asortat la ținuta Daianei.

Daiana Anghel şi-a întemeiat familia la care visa încă de acum trei ani când cu o lună înainte de nunta cu fiul fostului prefect de Argeş, Traian Tămagă, evenimentul a fost anulat. Bărbatul a acuzat-o atunci pe Daiana de infidelitate, în fapt el fiind cel care avea o relaţie în paralele. Ulterior, adevărul a ieşit la iveală, căci fostul logodnic al daianei s-a căstorit cu femeia cu care atunci trăia o aventură şi care era şi însărcinată.

De data aceasta, fosta ştiristă, actualmente având afacerea ei cu produse de înfrumusețare, a spus un «da» hotărât în faţa ofiţerului Stării Civile. Alesul ei se numeşte Sorin Gonţea. 

 

Daiana Anghel a început să lucreze în televiziune la 21 de ani

Vedeta a debutat în televiziune la Tele 7 Deva, pe când avea doar 21 de ani. S-a făcut repede remarcată, iar, în 2005, prezenta deja pentru Antena 1 Deva. Între 2005 şi 2007, Daiana a continuat cu Antena 3, între 2007 și 2008 cu Sport.ro, între 2009 și 2011 cu Antena, iar în final, între 2011-2012, cu postul Kanal D. În anul 2012, Daiana a renunţat definitiv la televiziune pentru a se dedica vieţii de familie. pe atunci, blondina visa să devină soţie, dar nunta ei a fost anunlată cu doar o lună înainte de viitorul mire, care a acuzat-o că l-ar fi înşelat cu fotbalistul Ciprian Marica. 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Daiana, nu ţi-e teamă că o încasezi şi tu?

Daiana Anghel: «Nu am nici o problemă cu bărbaţii care nu poartă lenjerie intimă»

Mai multe