Fostul coleg al lui Măruţă, găsit mort pe stradă

26 octombrie 2015 9:51   Vedete românești
Ultima actualizare:

Un fost coleg de liceu al prezentatorului a fost găsit mort în condiţii suspecte pe o stradă din Belgia. Laurenţiu Ciontescu, fiul profesorilor Dorin şi Florica Ciontescu, din Târgu Jiu, va fi înmormântat în această săptămână într-un cimitir de lângă Bruxelles. Tânărul avea 38 de ani şi, deocamdată, nu se cunoaşte cauza exactă a morţii.

Laurenţiu Ciontescu a fost coleg cu Cătălin Măruţă, care era cu un an mai mic decât el. Cei doi au avut la un moment dat o dispută, născută din teribilism, dar au trecut peste acest moment şi au continuat să aibă o relaţie de colegialitate, scrie www.adevarul.ro. Informaţia a fost făcută publică de o fostă colegă din liceu a celor doi care a publicat pe Facebook o fotografie în care Laurenţiu apare alături de Cătălin Măruţă. 

Laurenţiu lucra ca traducător în Belgia. El a moştenit pasiunea pentru limba franceză de la tatăl său. În timpul liceului, a participat la numeroase concursuri şi olimpiade şi a ajuns până la faza naţională la limba franceză, câştigând numeroase premii. Laurenţiu trăia de mai mulţi ani în Belgia, unde era traducător. Decesul neaşteptat al acestuia a fost anunţat chiar pe pagina lui de socializare, iar familia şi prietenii au primit teribila veste pe Facebook.

Frédérique Monet‎ povesteşte cum a murit fiul profesorilor Ciontescu: „Sunt o prietenă foarte apropiată a lui Laurenţiu şi am greaua sarcină de a vă anunţa decesul său, care a survenit în dimineaţa zilei de luni, 19 octombrie. Laurenţiu a fost găsit inconştient. Serviciile de urgenţă au fost chemate, dar nu l-au putut readuce la viaţă. Foarte îngrijorată de absenţa sa şi cum nu reuşeam să-l contactez telefonic, am apelat în cursul zilei poliţia, iar în cursul serii am contactat serviciile de urgenţă a mai multor spitale. Astfel, am aflat de decesul său spre orele 23.oo, luni seara”.

Laurenţiu va fi înmormântat în această săptămâna într-un cimitir de lângă Bruxelles. Deocamdată nu se cunoaşte cauza morţii, vehiculându-se un posibil infarct.

Mai multe