Fostul Corinei Dănilă, Norris Măgeanu, s-a cuplat cu o soprană sexy

15 noiembrie 2020 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Norris Măgeanu (44 de ani) a devenit cunoscut datorită relației cu actrița Corina Dănilă (47 de ani). Cei doi s-au despărțit în urmă cu zece ani, deși aveau o fetiță împreună.

De atunci acesta a bifat relații cu multe femei frumoase, printre care sora lui Catrinel Menghia, Lorena, sau tenismena Ana Bogdan, locul 89 în clasamentul WTA. Acum Norris se pare că s-a orientat, de la tenis, către muzică, pentru că se iubește cu o soprană timișoreană pe nume Andreea Ilie (36 de ani), mai mică decât el cu opt ani.

Soprana sexy este absolventă de conservator și vedetă a Filarmonicii Banatul, și a devenit cunoscută după ce a colaborat la o piesă cu formația Holograf. S-a spus la vremea aceea că între solistul Dan Bittman și sexoasa brunetă ar fi fost mai mult decât o colaborare profesională. Iubita lui Norris cochetează și cu moda, astfel că a defilat în mai multe prezentări de modă, ca manechin, datorită dimensiunilor perfecte. Până acum, Norris și Andreea nu au făcut oficială relația și nu și-au pus poze împreună pe rețelele de sociale, însă nu se feresc de prietenii din grupul lor. Toți știu că între cei doi porumbei e pasiune. Ceea ce este evident, soprana manechină își petrece din ce în ce mai mult weekendurile pe la Câmpulung, orașul natal al lui Norris. 

Mai multe