Fostul iubit al Andreei Mantea a rupt tăcerea. Ce dezvăluiri a făcut

20 octombrie 2014 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

După filmările show-ului "Burlăciţa" păreau cuplul perfect dar se pare că viaţa reală i-a făcut să meargă pe drumuri separate. Andreea Mantea (28 de ani) şi Cristian Mitrea (32 de ani) s-au despărţit de mai bine de trei săptămâni de zile.

''Îmi doresc o familie şi copii. Contează foarte mult caracterul şi sufletul. Nu înţeleg minciuna, lipsa de respect, infidelitatea şi lipsa de loialitate'', a dezvăluit Cristian Mitrea pentru emisiunea ''Wowbiz", de la Kanal D.

Deşi până acum a preferat să păstreze tăcerea, fostul iubit al Andreei a făcut unele dezvăluiri din viaţa de cuplu şi a lăsat să se înţeleagă că între el şi brunetă au fost probleme serioase în relaţie: ''Eu merg la sală câteva ore pe zi şi cred că în perioada asta se poate sta fără mine. Eu nu lucrez în televiziune să am tot timpul ocupat, înţelegi'', a mărturisit Cristi, la Kanal D.

Cei doi au fost împreună de la sfârşitul filmărilor emisiunii "Burlăciţa" în care Cristian a concurat pentru inima Andreei. Chiar dacă a câştigat şi lucrurile păreau să meargă bine între ei viaţa a făcut ca drumurile lor să se despartă.

Mai multe