Fostul iubit al lui Desirée: «Fata va purta numele meu!»

28 octombrie 2009 18:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deşi s-a trezit mamă singură, iată că fostul iubit a revenit la sentimente mai bune şi s-a hotărât să recunoască fetiţa.

Acuzat că a părăsit-o pe mulatra Desirée când a aflat că este însărcinată, tânărul afacerist Dragoş Costea ne-a desluşit iţele încurcate ale acestei poveşti de dragoste.

În ciuda zvonurilor, cei doi au trăit o iubire intensă, dar scurtă, şi se pare că decizia de a păstra copilul a fost doar a actriţei care a jucat „Trăsniţi în NATO" (Prima TV): „Eu şi Desirée am avut o relaţie ce a durat o lună, în urmă cu un an şi jumătate. Ne-am despărţit, nu am mai vorbit timp de două luni, după care ne-am întâlnit un weekend la mare", a declarat Dragoş, în exclusivitate pentru Click!

Manager al unei companii de asigurări, Dragoş a fost prezent la botezul micuţei Iris Anely, însă nu are de gând să devină tată cu normă întreagă.

Cu toate acestea, asemănarea fizică izbitoare l-a determinat să-şi reconsidere atitudinea şi să înlocuiască liniuţa din certificatul de naştere cu numele său de familie: „Nu m-am împăcat cu Desirée. Ultima oară, am vorbit la telefon în urmă cu două săptămâni. În momentul de faţă nu am recunoscut fetiţa, dar intenţionez să o fac. Seamănă prea mult cu mine. Nu ştiu exact dacă voi face sau nu testul ADN", ne-a mai spus Dragoş.

A ratat revenirea pe podium!

Desirée a fost contactată, săptămâna trecută, pentru o prezentare, însă contractul s-a reziliat pe ultima sută de metri.

Organizatorii au renunţat la serviciile ei, căci reprezentanţii trustului Pro au refuzat să-şi lase vedetele să defileze pe acelaşi podium cu o fostă vedetă Prima TV.

Mai multe