Fostul iubit al Moculeascăi: «A vrut să fie curtezana lui Băsescu»

6 iulie 2016 22:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin, a ieșit din nou la rampă cu declarații și dovezi din relația tumultoasă pe care a trăit-o cu fosta soție a compozitorului Horia Moculescu. Scene delirante s-au petrecut miercuri seară, 6 iulie, la "Răi da' buni", emisiunea de la Antena Stars moderată de Mihai Morar.

Cristi Marin a fost în platou, iar Mariana Moculescu, la telefon. Între cei doi s-au aruncat vorbe grele din cauza dezvăluirilor recente ale bărbatului, care a arătat poze în sânii goi cu femeia și a afirmat că le-a lăsat gravide pe ea, dar și pe Nidia, fiica acesteia. Mariana a atacat dur: "Când un bărbat are testicule, nu face niciodată așa ceva unei femei care a fost a lui. Dacă nu le are, face așa. E abject. Ești un fenomen extraterestru, o problemă! Ești un prostalău, ca să ți-o spun pe aia dreaptă. Nimeni nu are nevoie să te vadă pe tine, lumea s-a săturat de proști! Ce vrei de la mine, prostalăule? Care e problema ta, prostule, dobitoc tâmpit? E un tâmpit! Nu poți să fii o regină cu proștii. Dă-i doi lei ca să nu moară de foame. Dă-i cerșetorului ăstuia, din partea mea, doi lei. E un limbric fără testicule".

Marin nu a rămas dator și a dat o "bombă": "Regină? Ai vrut să fii curtezana lui Băsescu. Tu ești prietenă cu Elena Udrea și ai vrut să-ți faci intrarea la Băsescu. Recunoaște! Ai vrut să fii curtezana lui Băsescu. Ești o nesimțită. Prostituato, vezi cum vorbești!"

Mihai Morar "a luat foc" și a încercat să-i facă pe cei doi să-și țină gura, dar fără prea mari sorți de izbândă.

Mai multe