Fostul iubit, răzbunare cumplită pe Laurette - VIDEO EXCLUSIV

18 august 2014 22:16   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu mai este cale de împăcare între Laurette Attindehou şi cel care i-a fost iubit timp de şase ani, omul de afaceri Mihai Ştefan. Cei doi nu-şi mai vorbesc de două luni, de când s-au despărţit definitiv. Acum se vor bate în instanţă pentru custodia micuţei lor, Serena Luce Maria (3 ani).

Cine ar fi crezut că de la o poză banală cu un copil desculţ în stradă se vor şterge cu buretele şase ani de iubire, în urma cărora a rezultat o fetiţă superbă? Dacă acum câteva zile zburda fericită pe Coasta de Azur, Laurette Attindehou (30 de ani) s-a trezit dintr-odată prinsă în mijlocul unui scandal de proporţii cu fostul iubit, Mihai Ştefan.

Între cei doi nu mai există cale de împăcare. De când Laurette a plecat din casa lui, în urmă cu două luni, Mihai a întrerupt orice legătură cu fosta iubită.

Poza fetiţei lui, desculţă în praf la Brăila, în faţa blocului bunicii, apărută în ziare l-a scos din minţi. Laurette a sosit de urgenţă în ţară, alertată de mama ei că fostul iubit a venit cu Protecţia Copilului şi Poliţia să ia fetiţa. Din nou în România, Laurette susţine că fostul iubit e cel care a trimis la ziare poza făcută în primăvară, în curtea casei lor, cu fetiţa desculţă şi că Mihai nu vrea decât să o târască cu tot dinadinsul în instanţă. 

«Mă aştept să-mi facă mult mai rău!»

„De două luni nu i-a păsat de copil, nu i-a dat un ban. Dovada că el a trimis poza cu fetiţa desculţă la ziar. Poza aceea e făcută de mine, primăvara, în curte la noi. A luat-o din computer. Acum fetiţa arată altfel, este mai mare. El nu suportă că am plecat de la el. În ziua în care am plecat m-a ameninţat că am să văd eu ce o să păţesc într-un an. Mă aştep la lucruri mult mai rele de la el”. La rândul său, Mihai Ştefan refuză să vorbească cu Laurette şi a declarat, pentru Click!, că a dat-o deja în judecată pe mulatră, solicitând custodia comună: „O să fac tot ce este legal pe cale juridică, m-am adresat deja instanţei de judecată. Nu doresc ca această situaţie să fie mediatizată. Doresc ca justiţia să se pronunţe în acest caz”. 

Sătulă să-l mai caute pe Mihai pentru a rezolva pe cale amiabilă conflictul, Laurette este decisă şi ea să meargă la tribunal: „O să-l dau şi eu în judecată. Dacă nu ne putem înţelege pe cale amiabilă, ne vedem în instanţă. El este cel care şi-a dorit acest scandal”, a mai spus Laurette, pentru Click!

Bogdan Drăghici: «Când un părinte pleacă din țară, copilul trebuie să stea cu celălalt»

Președinte al Asociației T.A.T.A., Bogdan Drăghici a comentat, pentru Click!, scandalul dintre Laurette și fostul iubit. „Poza respectivă a fost doar scânteia care a aprins focul sau, mai bine zis, ocazia aleasă de tată pentru a verifica condițiile în care trăiește copilul. În mod normal, când unul dintre părinți pleacă din țară, copilul trebuie să stea cu celălalt părinte. Dacă s-a luat decizia să stea cu bunica maternă, trebuia consultat și celălalt părinte. Trebuie să primeze interesul copilului. Autoritățile se vor pronunța. Custodia comună înseamnă decizii consensuale. Este o formalitate, atâta timp cât se demonstrează că unul dintre părinți nu și-a abuzat copilul. Există şi modalități de rezolvare pe cale amiabilă. Protecția Copilului se poate implica, însă dacă nu se înțeleg se va merge în instanță!”

Mai multe