Fostul soţ al Lorei se însoară din nou! Face nuntă mare cu 200 de invitaţi

8 februarie 2017 11:27   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cine se frige cu ciorba, suflă şi-n iaurt! Nu este însă cazul lui Dan Badea, fostul soţ al Lorei, care a pus punct mariajului cu artista la doar doi ani de la căsătorie. Comediantul şi cântăreaţa au divorţat la comun acord la notar, în 2014, dar actorul a anunţat recent că se însoară din nou şi a stabilit şi data evenimentului. Aleasa lui este o tânără blondă pe care a cerut-o de nevastă la Las Vegas.

Dan Badea îmbracă din nou costumul de ginerică şi nu se teme să se însoare din nou, deşi ultimul lui mariaj a fost un eşec. În vacanţa pe care a petrecut-o recent în America alături de iubita sa, Mădălina Drăghia, actorul şi-a luat inima în dinţi şi şi-a cerut partenera de soţie. A primit un mare "da", aşa că cei doi s-au pus pe pregătiri.

"Nunta va avea loc la 2 septembrie. Va fi mare. Chemăm în jur de 200 de persoane. Toate rudele noatre şi prietenii", a spus Dan Badea la X-tra Night Show de la Antena 1. Comediantul a spus că s-a plimbat toată vacanţa din America cu inelul în buzunar şi a aşteptat momentul potrivit să-şi ceară iubita. Întrebat dacă nu îi este teamă să facă din nou acest pas după divorţul de Lora, Dan Badea a avut un răspuns surprinzător. "Când prima dată te frigi cu ciorba, nu sufli în iaurt! O doua oară alegi mult mai bine!", a spus actorul, care miercuri seară şi-a adus iubita într-o emisiune tv.      

Mai multe