Fostul soţ al Lorei şi-a cerut noua iubită de nevastă de Revelion!

8 ianuarie 2017 15:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Badea nu mai suferă după Lora! Deşi a fost dezamăgit în dragoste, fostul soţ al artistei a uitat necazurile prin care a trecut în amor. Comediantul şi-a refăcut viaţa cu o blondă sexy, care nu are legături cu lumea mondenă, şi de care s-a îndrăgostit nebuneşte, căci în noaptea de Revelion şi-a cerut partenera de soţie. Momentul a fost fabulos!

Vacanţa lui Dan Badea în America s-a materializat cu o cerere în căsătorie şi un răspuns pozitiv din partea tinerei care a reuşit să-l facă să o uite Lora, fosta soţie. Dan Badea şi iubita lui, Mădălina Drăghia, au trecut în noul an aprope soţ şi soţie. Actorul de stand-up comedy şi-a luat inima în dinţi şi nu a mai aşteptat până în România. De Revelion, el a pregătit un frumos inel de logodnă pe care i l-a oferit frumoasei lui iubite într-un cadru de vis, la Las Vegas.

"Locul perfect. Momentul perfect. Femeia perfectă. Mă pun într-un genunchi. Scot inelul. Întreb cu sufletul la gură: Vrei să fii soţia mea? Şi am primit răspunsul perfect: DA", a scris Dan badea la descrierea fotografiei care spune mai mult decât o mie de cuvinte. 

Mădălina Drăghia este prima femeie cu care dan Badea a fost văzut după divorţul de Lora. Cei doi formează un cuplu de aprope an an şi jumătate, dar abia anul trecut de Ziua Îndrăgostiţilor au decis să-şi facă publică relaţia. 

"Este o femeie superbă şi o iubesc foarte mult. Ne-am întâlnit în Vama Veche şi ne-am apropiat uşor-uşor. Într-o mare de negru, s-a arătat un chip frumos. Nu e stilul meu să mă bag în seamă, dar uşor-uşor am început să vorbim şi aşa… Nici măcar noi nu ne aşteptam să ajungem aici“, spunea Dan Badea.

Mai multe