FOTO A adus-o la disperare! Simona Gherghe i-a luat cu forţa microfonul Angelicăi Constantin

26 noiembrie 2014 19:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Angelica Constantin, mama naturală a fetiţei pe care o creşte Luminiţa Anghel, a fost invitată la emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1.

Femeia susţine că vrea să o ia pe Măriuca înapoi de la Luminiţa Anghel. Micuţa se află momentan într-un centru de plasament privat, unde a fost dusă după ce solista a spus că nu o mai poate ţine din cauza scandalurilor.

În platoul emisiunii, Angelica a acuzat-o din nou pe Luminiţa Anghel că a dat bani celor de la Protecţia Copilului pentru a o ţine pe Măriuca cu ea.  

"Eu am crescut-o timp de doi ani şi două luni. Am fost obligată să o las la un centru de plasament timp de un an de zile, cu condiţia să îmi iau fetiţa când rezolv situaţia financiară. M-am dus după un an, nu mai era directoarea, era un nou director. I-am spus că vreau să îmi iau copilul acasă, să vină în anchetă. Se întâmpla acum patru ani. El mi-a spus că nu se mai află copilul acolo şi că i se pare cutremurător. Eu îi mulţumesc doamnei Luminiţa Anghel că a crescut fetiţa, dar...mi-a crescut-o fără voia mea. A plătit Protecţia Copilului", a spus femeia.

Discuţia a devenit din ce în ce mai aprinsă, iar Simona Gherghe i-a cerut să aducă dovezi. În loc să se potolească, Angelica a început să vorbească peste Camelia Mitoşeru, care se afla şi ea în platou.

Exasperată, Simona i-a luat femeii microfonul cu forţa: "Vezi că ţi-am mai luat microfonul. În acestă emisiune se vorbeşte cuviincios. Doamne fereşte".

Cum Angelica a continuat să vorbească oricum, Simona a devenit din ce în ce mai nervoasă: "Opreşte-te, femeia lui Dumnezeu", s-a răstit ea la invitată.

Într-un final, prezentatoarea i-a înapoiat microfonul femeiii, nu fără un avertisment: "Data viitoare, te poftesc afară". 

Mai multe