FOTO A fost stare de urgență și în modă. Vedetele au purtat doar trening, adidași și blugi. Poze reale, de pe stradă

28 mai 2020 23:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

Din 16 martie ni s-a schimbat viața complet, odată cu starea de urgență impusă de autorități. Anxietatea, teama, resemnarea nu le-au ocolit nici pe vedetele României, mai ales pe cele care au rămas fără principala sursă de venit: emisiuni, concerte, spectacole. În cazul personajelor VIP, nu s-a mai pus problema fițelor de ordin estetic, iar hainele au devenit doar o necesitate, nu un moft. Fotoreporterii Click! au "cules" de pe străzi cele mai interesante apariții ale persoanelor publice de la noi. Ce au în comun? O uniformă la îndemâna tuturor: adidași, treninguri, jeanși.

Știți acele poze de pe rețelele sociale, în care vedetele apar aranjate ca pentru covorul roșu de la Kodak Theatre? În ultimele trei luni au fost doar o amintire, căci realitatea s-a trăit în pijamale, jeanși, hanorace, treninguri și pantofi sport. Masca de protecție a acoperit rujul, mănușile medicale au impus renunțarea la bijuterii, așa că doamnele și domnișoarele au afișat o simplitate care nu le-a venit deloc rău.

Citește și:

S-au pus pe slăbit dupa izolare. La 60 de ani, Silvia Dumitrescu a luat parcul la picior. Mutu și Marian Ionescu au preferat bicicleta

FOTO Adi Mutu și soția, aventuri la cumpărături. Cum s-a accidentat singur fostul fotbalist

Mai multe