FOTO A uitat-o pe Răduleasca? Vezi cu cine s-a distrat Oţil în vacanţă!

8 ianuarie 2015 14:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Gata cu suferinţa din dragoste! Dani Oţil (34 de ani) a reuşit să treacă peste neplăcerile create de despărţirea de Mihaela Rădulescu (45 de ani). Dovadă stau ultimele imagini publicate de prezentator, pe o reţea de socializare.

Vedeta Antenei 1 pare că a depăşit perioada dificilă şi a decis să îşi refacă viaţa. Mai mult, chiar înainte de a reveni pe sticlă, din vacanţa de iarnă, Dani a făcut publice nişte fotografii recente, în care apare lângă nişte domnişioare foarte sexy. Dani Oţil a petrecut un concediu de vis în Caraibe!

"Luni (n.r.: 12 ianuarie) începem treaba, la «Neatza cu Răzvan şi Dani»! Am câteva poveşti cu turişti, stele de mare, bărcuţe, rusoaice, valuri, scutere, brazilience, vânt, localnice din Caraibe, prieteni noi, delfini... unele pot fi spuse la tv, altele nu... rămâne să negociem de luni...", a scris Dani Oţil entuziasmat, pe Facebook.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil s-au despărţit, în urmă cu două luni, după o frumoasă poveste de dragoste care a durat şase ani. Cei doi au rămas buni prieteni. În prezent, Mihaela se iubeşte cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner (45 de ani).

Mai multe