FOTO Adelina Pestriţu se visează mămică! Uite cum s-a fotografiat!

27 octombrie 2014 11:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Frumoasa bruneta abia aşteaptă, se pare, să se iniţieze în tainele maternităţii. De curând, Adelina Pestriţu (27 de ani) s-a fotografiat cu un superb bebeluş în braţe, lăsând de înţeles că este tot mai curioasă să se vadă în postura de mamă.

Are o carieră de succes şi o viaţă personală împlinită! În plus, de când trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Speak (28 de ani), Adelina Pestriţu se pare că vrea să experimenteze şi cum e să fii mamă. Bruneta a postat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care a apare cu un zâmbet larg pe chip şi cu un superb bebeluş în braţe. Iar mesajul din  dreptul fotografiei este cât se poate de grăitor: “Oare cum ar fi?”, a scris vedeta pe reţeaua de socializare.

Fanii au fost încântaţi de gestul Adelinei şi i-au scris imediat: “V-ar sta foarte bine ţie şi lui Speak, ar trebui să încercaţi!”, “Foarte frumos, ai fi perfectă!”, “Încearcă şi nu vei regreta!”, i-au scris prietenii virtuali pe reţeaua de socializare.

În plus, aceasta nu este prima dată când bruneta s-a fotografiat alături de copiii prietenilor sau ai rudelor.

Adelina Pestriţu şi Speak formează un cuplu de la începutul acestui an, iar cei doi se iubesc atât de mult încât şi-ar dori să facă şi următorii paşi în relaţie: nuntă şi copii.

Mai multe