FOTO Află ce îl menţine în formă maximă pe actorul Mihai Călin!

19 noiembrie 2014 13:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul tv a mărturisit că a practicat sport de mic. Tenis, atletism şi volei - acestea sunt trei dintre sporturile preferate ale lui Mihai Călin (46 de ani), pe care le-a practicat încă din copilărie. Actorul susţine că disciplina sportivă l-a ajutat foarte mult şi la repetiţiile de la teatru, deoarece e nevoie de o bună condiţie fizică.

Mihai Călin, prezentatorul emisiunii “Norocul îţi bate la uţă”, difuzată de Kanal D, este adeptul formulei “Minte sănătoasă în corp sănătos”:“Am jucat volei timp de şase ani, din clasa a VII-a şi până la terminarea liceului. Eram la un club sportiv şcolar care se numea <<Energia>>. In clasa a VIII-a, am câştigat, cu şcoala, locul II pe Bucureşti”, îşi aminteşte actorul momentul său de glorie în acest sport.

Actorul susţine că faptul că face mult sport l-a ajutat şi în carieră, deoarece are nevoie de o condiţie fizică foarte bună. Şi în prezent, sportul ocupă un loc important în agenda săptămânală a omului de televiziune Mihai Călin: “Merg la sală, fac sport de întreţinere. Trebuie să mă menţin în formă, pentru că am nevoie în profesia mea. În teatru, uneori, se depune mult efort şi e nevoie de o bună condiţie fizică”, a adaugat actorul.

În plus, preocupările sportive i le-a insuflat şi fiului sau, Matei (9 ani). “Fiul meu joacă baschet la un club, de un an. Merge în cantonamente, îl însoţesc la meciuri”, a mai spus Mihai Calin.  

În anul 2003, Mihai s-a căsătorit cu coregrafa Silvia. Cei doi au un fiu, Matei, despre care toata lumea spune că îi seamănă leit tatălui, lucru de care Mihai e tare mândru.

Mai multe