FOTO Află ce-şi doreşte Andreea Marin la 40 de ani!

13 ianuarie 2015 10:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bruneta iubeşte şi este iubită! Aceasta pare să fie valoarea cea mai de preţ a vedetei: dragostea. Andreea Marin (40 de ani) e mai fericită ca niciodată alături de soţul ei, medicul turc Tuncay Ozturk (27 de ani), oriunde s-ar afla.

După ce, de Sărbătorile de Iarnă, Andreea Marin a petrecut un concediu de vis în ţară, la Sibiu, iată că, recent, Andreea Marin tocmai s-a întors din vacanta pe care a petrecut-o cu Tuncay, în Portugalia. Aceasta a vrut cu tot dinadinsul să arate şi admiratorilor ei câteva imagini din călătorie.

“Incărcată cu energia şi lumina soarelui de primăvară din minunata Portugalia (pe care am descoperit-o târziu), revin la iarna de acasă cu idei noi care să încălzească inimi şi să deschidă minţi, pusă pe fapte frumoase şi cu bucuria de a păşi pozitiv în noul deceniu al vieţii mele. Si ce dacă e marţi şi e 13? Oricând poţi păşi cu dreptul într-o noua etapă, fie că ai 40, 50, 60 de ani! Zâmbeşte, undeva, cineva te iubeşte! Lasă deoparte temerile şi ideile preconcepute! Si, crede-mă, fericirea nu e direct proporţonală cu ceea ce ai în cont sau în buzunare. Preţuieşte viaţa! Trăieşte-o din plin! Fă din fiecare zi o sărbătoare!”, a scris emoţionată bruneta, pe reţeaua de socializare. Acestea sunt doar câteva dintre gândurile Andreei Marin, la frumoasa vârstă pe care a împlinit-o de curând: 40 de ani.

Se iubesc la fel ca în prima zi

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk şi-au oficializat relaţia la începutul anului 2014. Anunţul a fost făcut chiar de turc, pe o reţea de socializare şi a luat prin surprindere pe toată lumea.

Mai multe