FOTO Află cum îşi provoacă soţul Andreea Marin!

2 februarie 2015 10:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă Mihaela Rădulescu (45 de ani) se laudă peste tot cu noua ei cucerire amoroasă, Felix Baumgartner (45 de ani), iată că a venit şi rândul Andreei Marin (40 de ani) să arate cât de fericită este alături de medicul turc, Tuncay Ozturc (27 de ani).

După două mariaje eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele turcului Tuncay Ozturk. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de un an şi se pare că se iubesc la fel ca în prima zi. "Zâna” este numai un zâmbet de când şi-a unit destinele cu Tuncay, un bărbat bun de pus la rană. S-au căsătorit în secret, fără mare tam-tam, la începutul anului 2014 şi în prezent vor să arate tuturor cât sunt de fericiţi că s-au găsit...

De curând, Andreea Marin a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie cu un mesaj clar pentru medicul turc. “Eşti calm? N-ai întâlnit moldoveanca potrivită?", a scris bruneta.

Mesajul l-a amuzat teribil pe fizioterapeutul turc, care a ţinut să dea replica imediat: "Am întâlnit-o deja!", a mărturisit soţul "Zânei", emoţionat, pe reţeaua de socializare.

Iniţial, mulţi au fost de părere că amorezii s-au pripit cu această căsătorie. Însă, pe zi ce trece, ei le dovedesc cârcotaşilor că "au avut mână bună". Tuncay e o fire deschisă, caldă şi calmă, aşa încât a reuşit să ajungă repede la sufletul Andreei Marin. În plus, cei doi au mărturisit că sunt pregătiţi să devină părinţi. Vedeta are o fiică din căsnicia cu Ştefan Bănică, Violeta, în vârstă de 7 ani.

Mai multe