FOTO Andreea Bălan s-a pozat cu tot Hong Kong-ul. Uite ce fericită e!

11 ianuarie 2015 13:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

Aflată într-o vacanță prelungită, pentru a-și încărca bateriile după maratonul de concerte din perioada sărbătorilor de iarnă, Andreea Bălan a ajuns de sâmbătă pe tărâm asiatic.

Artista se află în această perioadă în Hong Kong, unde a vizitat numeroase obiective turistice, printre  care și Ocean Park, unul din cele două mari parcuri de distracții din metropola chinezească.

"Primul lucru în Hong Kong: am adus copilul din mine la Ocean Park. Yeey!", a declarat entuziasmată Andreea Bălan.

Cântăreaţa a realizat numeroase fotografii prin tot oraşul şi s-a arătat foarte entuziasmată de vizită ei prin Asia."Ador să călătoresc, mă redescopăr, mă regăsesc în lucruri simple, învăţ lucruri noi, cunosc oameni noi şi, cel mai important, mă îmbogăţesc sufleteşte cu amintiri extraordinare. Întotdeauna mi-am dorit să călătoresc prin Asia. Sunt foarte fericită că, în sfârşit, am ajuns în Hong Kong", a mai spus ea pe Facebook.

Andreea Bălan și-a început periplul prin lume cu câteva zile în Egipt, unde a vizitat piramidele și apoi în Paris, unde a făcut o gafă de zile mari, fotografiindu-se lângă Turnul Eiffel, chiar în prima zi de doliu, după atentatul terorist de la sediul revistei satirice Charlie Hebdo, soldat cu moartea a 12 persoane.

Mai multe