FOTO Andreea Berecleanu, mesaj emoţionant pentru fiica sa, de ziua ei

20 septembrie 2014 12:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu încearcă să fie o mamă cât mai bună pentru fiica şi fiul ei. Prezentatoarea TV vorbeşte cu ei despre orice şi îi răsfaţă la maxim.

În plus, Andreea a recunoscut că are mare încredere în ambii ei copii, dar mai ales în Eva, cu care chiar s-a sfătuit când a venit vorba de divorţul de Andrei Zaharescu. 

"M-am sfătuit cu tata când am hotărât să divorţez. Nu i-am spus mamei, pentru ca e mai emoţională. De la tata şi de la Eva am primit cele mai valoroase sfaturi. Am 100% încredere în Eva, mă regăsesc în ea", a declarat mai de mult Andreea.

Cu aşa o fată, era normal ca vedeta Antena 1 să fie cât se poate de fericită cu ocazia zilei de naştere a Evei. Andreea nu a ratat ocazia de a postat un mesaj pe pagina ei de Facebook, în care i-a urat la mulţi ani într-un mod inedit fiicei sale. În plus, cuvintele au fost însoţite de o poză, în care Eva poartă nişte gene false foarte colorate, care amintesc de nişte fluturi.

"Acum 13 ani, am nascut primul meu copil, o fetita de 2.8 kg si 49 de cm. Eva. Nu i-am dat drumul din brate niciodata, astazi dimineata si-a pus fluturi la gene ca sa poata sa zboare...:)Trebuie sa incep sa ma obisnuiesc cu gandul, iubita mea? La multi ani, Bimbi!" , a scris Andreea. 

Mai multe