FOTO Angela Similea n-a mai călcat pe la conac de trei ani

5 septembrie 2014 23:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Amintirile o chinuiesc! Angela Similea s-a mutat din palatul în care a locuit ani de zile cu Victor Surdu, imediat după moartea acestuia. Solista nu a suportat gândul că va dormi singură-cuc în vila cu două etaje şi 16 camere de la Mataraua, Belciugatele (judeţul Călăraşi).

A scos la vânzare palatul impresionant pentru a scăpa de datoriile la bancă, însă mai există un motiv pentru care Angela Similea (68 de ani) vrea să-şi înstrăineze fostul cămin conjugal. După moartea lui Victor Surdu, care a fost răpus de cancer în aprilie 2011, la vârsta de 63 de ani, îndrăgita artistă a hotărât să se mute în altă parte. Se pare că la baza deciziei cântăreţei a contribuit faptul că aceasta nu a suportat să stea singură în palatul pe care soţul ei l-a construit pentru ei doi.

Cu toate că vila superbă din satul Mataraua are toate dotările de lux, de care Angela s-a bucurat ca o regină, ani la rândul, alături de soţul ei, cântăreaţa nu mai poate păşi în reşedinţa în care odinioară era atât de fericită. Şi toate astea din pricina durerii care a pus stăpânire pe ea, de la moartea soţului. De teamă că ar putea să o năpădească amintirile ce o leagă de soţul ei în acest loc, Angela Similea s-a mutat în Bucureşti, la nişte persoane apropiate sufletului ei. Artista nu a mai călcat pragul casei sale din Mataraua decât în vizită, rareori, când venea însoţită de colegul ei, Ovidiu Komornyik, pentru a achita facturile casei.

Mai multe