FOTO Arată trăsnet! Vezi cu cine se iubeşte Sorin de la Accent!

22 ianuarie 2015 15:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Sorin Brotnei (34 de ani) e îndrăgostit până peste cap! Fericit nevoie-mare, artistul a dezvăluit, de curând, fanilor care este identitatea iubitei lui.

După ce, în urmă cu doar o lună, artistul declara că vrea să se însoare şi nu îşi găseşte iubită, iată că visul lui s-a împlinit în scurt timp. Recent, solistul a făcut anunţul pe Facebook: "este într-o relaţie cu Oana Jivan"! În plus, acesta a publicat o fotografie cu actuala parteneră de viaţă. Prin urmare, aşteptăm să vedem când vor bate şi clopotele de nuntă...

Reacţiile prietenilor apropiaţi nu au întârziat să apară. “Eşti sigur, frate?”, l-a întrebat Bogdan Vlădău, pe reţeaua de socializare. “Sunt foarte, foarte sigur, frate…”, a răspuns artistul.

Cu cine s-a mai iubit Sorin

Cea mai controversată relaţie a lui Sorin Brotnei a fost cea cu manechinul Daniela Aciu. După ce au fost împreună trei ani, cei doi s-au separat, când paparazzi l-au surprins pe artist cu o tânără pe o bancă în parc, pe care o agăţase cu o noapte înainte, în club. Manechinul i-a mai dat o şansă, însă nici de data aceasta nu a fost de bun augur, aşa că la finalului anului trecut s-au despărţit definitiv. De atunci, Brotnei a mai avut o relaţie cu Cosmina, însă povestea lor de amor nu a durat mai mult de două luni.

Mai multe