FOTO Bianca şi Victor, escapadă romantică la Roma!

26 august 2014 23:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) s-au săturat de nopţile romantice petrecute pe Litoralul românesc, aşa că au fugit într-o escapadă de trei zile la Roma. Cei doi amorezi şi-au adus aminte de locurile în care s-au iubit pentru prima dată nebuneşte. În ianuarie 2013, atunci când s-a înfiripat iubirea lor, ei au ales tot Roma.

O nouă „lună” de miere sau doar o şedinţă de shopping? Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au fugit în weekend, fără să-i ştie nimeni, să se iubească la Roma, oraşul unde, în ianuarie 2013, avea să se înfiripeze povestea lor de dragoste, desprinsă parcă dintr-o telenovelă. Nu mai încape nici o îndoială că Bianca şi Victor sunt acum la fel de îndrăgostiţi ca-n prima zi, iar weekend-ul petrecut în Italia pare a fi o a doua lună de miere pentru amorezi. 

Bianca poartă încă verigheta de la Victor, însă declară că o altă nuntă nu va mai exista. „Nu mai vreau o a doua nuntă. Ne este bine cum suntem acum!”, a dezvăluit Bianca, pentru Click! În escapada romatică de la Roma, Bia nu s-a dezminţit şi şi-a făcut timp şi pentru shopping, dovadă stând nenumăratele sacoşe de firmă  pe care blonda abia le târa după ea, luni noapte, la sosirea pe aeroport. 

Bianca Drăgușanu a făcut shopping la greu

Bianca şi Victor radiau de fericire şi erau îmbrăcaţi, lejer, ca de vacanţă.  Aşa cum ne-au obişnuit în ultima vreme, „Barbie şi Ken de România” erau asortaţi. Bianca purta o pereche de pantaloni de trening, un tricou alb, o vestă neagră şi o pălăriuţă şic pe cap, iar Victor pantaloni negri trei-sferturi şi un tricou alb, ce-i punea în evidenţă muşchii lucraţi la sală. Din păcate, nu ştim din ce pricină, la ieşirea din aeroport fostul băiat de la Meteo s-a enervat şi a “uitat” să-şi mai ajute iubiţica la căratul bagajelor.

Povestea lor de dragoste s-a înfiripat tot la Roma

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au mai avut o escapadă romantică, tot la Roma, la începutul relaţiei lor, în ianuarie 2013. Deşi atunci au plecat separaţi pentru a nu fi reperaţi de paparazzi, Bianca şi Victor s-au cazat, se pare, la acelaşi hotel. “Am dat nas în nas cu ei pe Via del Corso, în imediata apropiere a Fontanei di Trevi. Se plimbau liniştiţi, iar Bianca îl ţinea de braţ pe Victor”, a declarat ulterior un martor.

Toată vara s-au hârjonit pe Litoral

Luni întregi, Bianca a vărsat lacrimi amare după Victor. Blonda aproape că îşi luăsese „Adio” de la împăcarea cu fostul soţ. Minunea s-a produs, însă,  pe 27 iulie, când, întoarsă acasă de la filmările din Vama Veche pentru emisiunea „Poftiţi pe la noi”, Bianca a avut un accident casnic: un umeraş de fier i-a perforat tibia de la piciorul stâng. Victor a fost cel care a dus-o de urgenţă la spital şi de atunci cei doi sunt de nedespăţit. Toată vara, cei doi şi-au petrecut-o pe Litoral, unde ziua stăteau tolăniţi la soare, iar seara colindau cluburile de fiţe.

Aventura ei cu Adrian Cristea de la Paris le-a distrus căsnicia

Căsnicia Biancăi Drăguşanu şi a lui Victor Slav a fost zdruncinată din temelii de fostul iubit al blondei, Adrian Cristea. Acesta a reuşit să-i facă să divorţeze pe cei doi, după ce a petrecut cu Bianca în aceeaşi cameră de hotel, trei nopţi fierbinţi la Paris, în primele zile ale anului 2014. La doar o zi de la adulter, Victor Slav a luat decizia de a rupe căsnicia cu roşcata, care i-a pus coarne cu fostul ei iubit, în camera unui hotel de cinci stele situat în apropiere de l’Opéra şi de celebrele galerii Lafayette şi Printemps. Pe 6 septembrie 2013 Bianca şi Victor s-au căsătorit, iar pe 6 ianuarie 2014 s-au despărţit. În martie 2014, cei doi au mers de mână la notar şi au depus actele de divorţ. 

Mai multe