FOTO Brigitte, întâlnire de taină cu familia Pastramă după ce soțul ei a fost bătut până la sânge

8 octombrie 2019 16:47   Vedete românești
Ultima actualizare:

Luni, în jurul prânzului, Florin Pastramă a fost bătut-măr de doi indivizi. Cazul a fost preluat de poliție, iar Brigitte nu s-a lăsat intimidată. A convocat familia Pastramă și pe avocata Lizeta Haralambie la un prânz turcesc, unde au discutat problema.

Cu capul bandajat și plin de sânge! Așa a fost surprins Florin Pastramă de către jurnaliștii de la Spynews.ro. Click! a aflat detaliile întregii altercații. ”Brigitte și Florin au cumpărat o creanță a unei bănci. Când s-au dus la înțărușat terenul, au sărit țiganii pe ei cu târnăcoapele. I-au spart capul lui Florin și a avut nevoie de îngrijiri medicale. A ajuns și poliția ulterior”, au povestit pentru Click! surse din anturajul celebrului cuplu. Nenorocirea s-a petrecut pe 7 octombrie, în jurul prânzului, iar la fața locului a ajuns și un echipaj al poliției.

Florin Pastramă și-a scos certificat medico-legal

Florin a făcut plângere, și-a scos certifiat medico-legal și se pare că bătăușii au fost arestați. Pastramă a ajuns de urgență la medic și, în timp ce era tratat, soția lui s-a întâlnit cu avocata Lizeta Haralambie și cu familia soțului, la un restaurant turcesc.

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe brunetă alături de fratele lui Florin, Relu Pastramă, de Simona, soția acestuia, de un prieten de familie și de celebra avocată a lui Radu Mazăre, Lizeta Haralambie. Au petrecut acolo mai bine de o oră și au vorbit doar despre acest subiect. Nici unul nu a schițat un zâmbet, dovadă că erau extrem de afectați de toată situația.

Citește și:

Ce avere are de fapt Brigitte Pastramă. A făcut publică lista cu afaceri, case şi bani, iar totalul e ametiţor

Brigitte l-a băgat pe Pastramă și în afaceri, nu doar în pat! Florin, șef peste magazin!

Mai multe