FOTO Brigitte Pastramă, trântită pe jos și bătută de soț. Incidentul a avut loc în plină stradă

25 septembrie 2020 17:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scene de violență domestică în parcarea unui supermarket din Sectorul 2 al Capitalei, după ce Brigitte Pastramă apare trântită pe jos în câteva imagini obținute de paparazzi. Soțul ei, Florin Pastramă, apare deasupra acesteia, într-o scenă ce pare a fi una violentă.

Cuplul format din Brigitte și Florin Pastramă șochează din nou, după ce postul de televiziune România Tv a făcut rost de imagini din parcarea unui supermarket, în care fosta soție a lui Ilie Năstase apare bruscată și târâtă pe jos de actualul soț.

Se pare că vedeta ar fi fost îmbrâncită până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii de la fața locului care au vrut să îi vină în ajutor acesteia au fost rapid alungați de Florin.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, urlând la ea. Pe filmare se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ, potrivit Viva.

Nu e primul incident de agresiune dintre cei doi

Brigitte Pastramă a mai avut parte un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că sunt vechi.

„Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e”, a declarat Brigitte în urmă cu aproximativ două luni. Ulterior, Brigitte a recunoscut că se certa cu Florin Pastramă, însă neagă că ar fi fost vorba despre agresiune fizică.

Mai multe