FOTO Care este pasiunea secretă a lui Virgil Ianţu!

1 septembrie 2014 10:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Virgil Ianţu are o pasiune pe care puţini dintre admitratorii lui o cunosc. Celebrul prezentator de televiziune adoră să se relaxeze mergând la pescuit

Virgil Ianţu a postat, pe contul personal de Facebook, mai multe fotografii prin care dezvăluie fanilor care este pasiunea lui secretă: pescuitul. Acesta a ţinut să se laude cu o captură impresionantă de peşte.

"Frumoasă captură. Are peste 10 kg. Şi noi prindem monştri pe Olt. Felicitări!!!" şi-a dat cu părerea un prieten virtual, care a apreciat captura lui Ianţu.

“Vrei să fii miliardar”, “Big Brother”, “Star Factory”, “Copii spun lucruri trăsnite” şi “’70’s Show” sunt emisiunile pe care Virgil Ianţu le-a prezentat la Prima TV. La acestea se adaugă şi experienţa jurizării show-ului “Megastar”.

Pe lângă pescuit, show-man-ul Virgil Ianţu (42 de ani) iubeşte călătoriile, printre destinaţiile sale preferate numărându-se Brazilia, Mexic şi Japonia, ţări pe care le-a vizitat într-un concediu acum câţiva ani. Pentru viitor îşi doreşte să ajungă în Australia şi Noua Zeelandă.

Mai multe